تهیه کننده فیلم های سینمایی «گام های شیدایی» و «فرشتگان قصاب» در گفتگو با خبرنگار سینماپرس افزود: وجود شورای عالی سینما بسیار مهم و ضروری است چرا که می تواند نگاه تاکتیکی به هنرهفتم به عنوان یک رسانه بسیار قدرتمند و تأثیرگذار داشته باشد.
وی ادامه داد: از آنجا که شورای عالی انقلاب فرهنگی سیاست ها و راهبردها را مشخص می کند، شورای عالی سینما باید همانند شورای عالی اقتصاد یا شورای عالی کار در حوزه تعیین و تصویب آیین نامه ها و... ورود پیدا کند. آیین نامه هایی که قرار است در شورای عالی سینما بررسی و تصویب شوند بایستی بر اساس فونداسیون ایرانی-اسلامی باشند. چشم انداز سینما در کشور ما بایستی بر پایه و مبنای انقلاب و دین مبین اسلام باشد تا بتوانیم از این ولنگاری فعلی رهایی پیدا کنیم.
این سینماگر سپس با تأکید بر لزوم حضور افراد دارای اندیشه دینی در شورا تصریح کرد: مدیران و کارشناسانی که حوزه دین، فرهنگ و هنر صاحب نظر هستند باید تشکیل دهنده این شورا باشند. به عقیده من توجه صرف به اسامی و چهره ها چندان جالب نیست. ممکن است یکی از اهالی سینما هم در این شورا حضور داشته باشد اما آن فرد نباید به واسطه شغلش انتخاب شود بلکه باید به واسطه اندیشه و ایده ای که دارد برای حضور در این شورای استراتژیک برگزیده شود.
قهرمانی متذکر شد: مسئولان نباید فراموش کنند که شأن شورای عالی سینما تعیین راهبرد و سیاست و خط مشی در سینما است و از این رو نباید وارد مسائل حاشیه ای و متفرقه شوند و اجازه دهند سینما بیش از این دچار ولنگاری شود.
وی در پایان این گفتگو افزود: شورای عالی سینما باید سیاست های کلان سینما را مشخص کند. اینکه چه موضوعاتی باید اولویت باشد و تأمین اعتبارات این آثار باید از کجا باشد بسیار مهم است و با در نظر گرفتن این شأن راهبردی و تعیین استراتژی است که باید افراد را انتخاب کنند.
ارسال نظر